Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

„Diva Style, mai aproape de frumusete!”

 

Masaj pentru un ten tanar si luminos

Creat 02/17/2010 22:33:31 | Ultima modificare 02/17/2010 22:34:24
Prin miscarile sale sistematice, masajul mentine elasticitatea pielii si a muschilor fetei, prevenind aparitia ridurilor si ajutand la atenuarea celor deja formate.
Cine nu-si doreste un ten suplu si stralucitor pana la adanci batraneti? Dar cum sa lupti insa impotriva timpului cand acesta nu iarta pe nimeni? Timpul poate fi insa un prieten de nadejde al frumusetii noastre daca stim sa-l folosim intr-un mod constructiv. Masajul facial se numara printre cele mai simple (dar si cele mai eficiente) metode de prelungire a tineretii tenului. Prin miscarile sale sistematice, masajul mentine elasticitatea pielii si a muschilor fetei, prevenind aparitia ridurilor si ajutand la atenuarea celor deja formate. Masaj pentru un ten tanar si luminos

La ce varsta este indicata practicarea masajului facial?

A apela la masaj dupa varsta de 50 de ani poate fi prea tarziu deoarece pielea lipsita de elasticitate cu greu cu greu mai poate fi adusa la starea sa initiala. Preventiv, masajul poate fi practicat incepand cu varsta de 25 de ani-30 de ani, asiguandu-se astfel tonifierea muschilor fetei.

Care sunt beneficiile masajului facial?

Practicat in timp util si intr-un mod corect, masajul asigura o revigorare a tonusului muschilor faciali, pielea fiind usor fortata sa-si mentine fermitatea. Se actioneaza in acelasi timp impotriva depozitelor de grasime de sub piele si se indeparteaza stratul de celule moarte de pe intreaga suprafata a tenului. Prin masaj, in tesuturi are loc un aflux puternic de sange, este stimulata hranirea acestora precum si activitatea glandelor sebacee.

Miscarile masajului

Masajul facial nu trebuie sa dureze mai mult de 15-20 de minute, iar miscarile nu trebuie niciodata efectuate cu brutalitate. Cu cat varsta este insa mai inaintata, cu atat miscarile vor creste in intensitate. Iata care sunt principalele etape ale masajului facial:

Mangaierea (sau netezirea) deschide si inchide un masaj. In cadrul acestei etape sunt executate miscari usoare, superficiale cu ajutorul pulpelor degetelor sau chiar cu toata palma, sensul acestora fiind determinat de directia circulatiei sangelui si a limfei. In acest mod circulatia sangelui este accelerata, iar activitatea muschilor este si ea stimulata.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one