Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

„Diva Style, mai aproape de frumusete!”

 

Masaj

Tipuri de masaj

Creat 02/17/2010 22:18:24 | Ultima modificare 02/17/2010 22:19:29
In centrul nostru puteti beneficia de mai multe tipuri de masaj. Durata unei sedinte este de 30-60 de minute in functie de tipul de masaj.


MASAJUL ANTICELULITIC : masaj local efectuat cu creme, seruri sau geluri anticelulitice aplicate prin tehnici ferme ce au rolul de a stimula circulatia limfatica in zonele afectate de celulita.

MASAJ DE RELAXARE : este un masaj general cu scopul de eliminare rapida a oboselii, relaxare si generarea unei stari de buna dispozitie. Este foarte eficient in cazul starilor de oboseala accentuata.

MASAJ ANTISTRES : este un masaj local cu scopul de eliminare a stresului acumulat in organism din diferite motive.

DRENAJUL LIMFATIC : se efectueaza prin presiuni- usoare care actioneaza asupara lantului de ganglioni limfatici. Este indicat pentru reducerea depunerilor de grasime si a celulitei, reducerea edemelor, detoxifierea organismului, stimularea sistemului imunitar etc.

MASAJ DE INTRETINERE : este un masaj combinat (anticelulitic cu relaxare, antistres sau reflexogen) cu scopul de a mentine organismul intr-o forma cat mai buna.

REFLEXOGEN : actioneaza asupra cauzelor celulitei si este in acelasi timp folositor in tratamentul constipatiei, deblocarea traseului renal, reglarea functiilor endocrine etc.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one