Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

„Diva Style, mai aproape de frumusete!”

 

Diva -Style

Echipa Diva Style este dedicata doar tie, pentru ca vrem sa te simti frumoasa in fiecare zi. Am ales elevi cu talent si mult suflet, oameni care pun pasiune in ceea ce fac si care iubesc frumosul! Lasa-ti parul, unghiile si corpul in grija noastra. Vei gasi ingrijirea de care ai nevoie intr-o atmosfera degajata, vesela, intima. Vom fi tot timpul la dispozitia ta pentru orice informatie sau sugestie legata de serviciile sau produsele noastre. Pentru ca suntem deschisi nevoilor tale! Suntem siguri ca dupa prima vizita la salonul nostru te vei simti mai frumoasa, mai vesela, mai increzatoare in fortele tale. Iar daca te gandesti ca tot acest rasfat iti va goli buzunarul, te inseli! Vino la Diva Style si te vei convinge ca oferim servicii de calitate .

Diva Style, mai aproape de frumusete!"

Misiunea de durata a firmei este sa iti oferim posibilitatea relaxarii, in timp ce noi te facem frumoasa!

            Firma Diva Style s-a infiintat in anul scolar 2009- 2010  din initiativa elevilor clasei a X-a G si a profesorului coordonator. La inceputul anului scolar am completat toate documentele aferente infiintarii firmei pe care le-am trimis la Roct pentru inregistrare. Aceste documente sunt anexate la prezentul plan de afaceri. FIRMA DE EXERCIŢIU  reprezintă o metodă interactivă de învăţare pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial. 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one