Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

„Diva Style, mai aproape de frumusete!”

 

Tendinte coafuri 2010

Creat 02/17/2010 22:05:18 | Ultima modificare 02/17/2010 22:05:46
Acest sezon revolutionar in materie de hairstyle este textura.,la prezentarea de moda a lui Marc Jacobs , hairstylistul Guido Palau a incitat publicul cu diferite coafuri : de la caofuri cu tepi la cele senzuale cu bucle spiralate ,dar toate avand o explozie de textura .Intervievat Guido Palau spune ca vrea sa aduca un omagiu look’ului anilor 80 .

Hairstylistul lui Jean Paul Gaultier a optat pentru coafuri de lungimi medii , culori mate , frizuri ingradite cu parul ridicat peste cap sau sculptate .

In viziunea designerul Karl Lagerfeld parul cret este cel mai la moda ,dar tinand cont foarte mult de trendul texturi inpunatoare.

Tendintele promovate de casa de moda Louis Vuitton au triunfat din nou, hairstylisti acesti case de moda au creeat un look foarte elegant si tot odata extravagant, specific intampinarii unui nou deceniu.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one